En komplet løsning

Alle Ifö Solid brusekabiner er forsynet med et brusepanel, hvor alt – fra termostatblander til fralægningshylde – er lige ved hånden. Du vælger selv om, du ønsker det praktiske og smukke standardbrusepanel eller det lidt mere veludrustede luksusbrusepanel.
 
Dobbeltbrus
Hvem har ikke drømt om det skønne brusebad, hvor brusestrålerne kommer både horisontal og vertikalt. Ifö Solid brusekabiner, udrustet med luksus brusepanelet, er ingen drøm længere. I følgende afsnit beskriver vi lidt mere indgående hvordan luksus brusepanelet med massage kropsbrusere fungerer, samt om alle de andre fordele en Solid kabine har. De nye Ifö Solid brusekabiner er fremstillet med den optimale valgfrihed for den enkelte. Brusepanelet fremstilles i to udgaver, en standard- og en luksusversion.
Begge bruse varianter er udstyret med en antikalkfunktion hvilket gør rengøring nemt.
 
Standard brusepanel
Brusepanelet i standardudførelse består af sæbehylde med håndtag håndbruser, bruseslange og glidestang. Håndbruseren kan sættes på sæbehylden når den ikke anvendes eller på glidestangen når der brusebades.
Dette plus den uundværlige gummiskraber indgår i leveringen når du køber kabinen med standard brusepanelet. Ud over ovennævnte dele medfølger der som standard et termostat blandingsbatteri, så den rette vandtemperatur kan opnås nemt og behageligt.
 
Luksus brusepanel
Luksus brusepanelet har samme tilbehør som standard panelet, dog ingen glidestang til håndbruseren. Ud over standardudstyret er luksus varianten dstyret med 2 stk. kropsbrusere samt en hovedbruser. Termostat blandingsbatteriet som selvfølgelig også følger med luksus brusepanelet er konstrueret så alle brusefunktioner kan anvendes samtidig eller hver for sig.
 
Brus og massage samtidigt
Den kraftfulde termostatblander indebær, at du kan anvende kropsbruserne samtidigt med håndbruseren eller hovedbruser.
 
Vandets retning
Hovedbruseren og de to kropsbruser kan enkeltvis indstilles, så vandets stråler kan ændre retning.
 
Fabriksmonteret
Kabinerne er lette at montere, eftersom det meste er færdigsamlet fra fabrikken. Profilerne er limet sammen med glasset uden anvendelse af tætningslister og alle monteringsskruer er formonteret i profilerne, så de blot skal spændes når kabinedelene er sat sammen. De skjulte monteringsskruer og de limede glas og profiler giver en stabil og rengøringsvenlig kabine.
 
 
Sådan anvendes luksus brusepanelet
På billedet ser du tre håndtag. Håndtag (A) til regulering af vandstrømmen i kropsbruserne. Håndtag (B) til regulering af vandtemperaturen for alle brusefunktioner, og håndtag (C) hvor vandstrømmen reguleres for hovedbruser eller håndbruser.
Termostat batteriet og bruserne er fremstillet i samme proces, så kropsbrusere, hovedbruser, alternativ håndbruseren skal kunne anvendes samtidigt.
Profilerne er limet sammen med glasset, ingen synlige skruer.
Forhøjet kant på kabinekarret, så monteringen kan foretages uden silikone. Den praktiske hårfanger er standard på samtlige Ifö Solid kabinekar.
Send forespørgsel vedr. produkt: En komplet løsning

Vi passer på vores kunder

Som medlem af TEKNIQ giver vi vores kunder en betryggende sikkerhed og garanti for det arbejde vi udfører. TEKNIQ har nemlig etableret Dansk VVS Garanti, der er en garantiordning for VVS-arbejder.​

Læs mere

Er du interesseret?

Har du brug for en hjælpende hånd?

Telefon

5478 0542

aDRESSE

Hasagervej 2 A, 4930 Maribo

Klik her for rutevejledning

Hunseby Smedie – CVR: 28687133

Skal vi sende dig et tilbud?

Udfyld formularen herunder for at få et godt tilbud. Du er også velkommen til at sende os spørgsmål gennem denne formular.

Nogle felter er ikke udfyldt korrekt