Elegante bruseløsninger fra Ifö

Med Ifö’s bruseløsninger går design og funktion hånd i hånd for at skabe et brusebad, som både er æstetisk, tiltalende og praktisk. Ifö gør alt for at tilbyde bruseløsninger til ethvert behov, uden at vælge stil eller kvalitet fra.
Brusevægge
Brusekabiner
Kort om Ifö
Ifö har altid været båret frem af ønsket om at fremstille holdbare, funktionelle badeværelser, som opfylder vores brugeres krav og ønsker gennem alle livets stadier. Derfor har innovation altid være en af de grundsten, vi har bygget vores produktudvikling på.
 
Vi ønsker hele tiden at forbedre vores produkter – og her spiller samarbejdet med danske fagfolk en vigtig rolle. Gode råd og input, som ofte hjælper os med at gøre vores produkter endnu bedre.
Send forespørgsel vedr. produkt: Ifö

Vi passer på vores kunder

Som medlem af TEKNIQ giver vi vores kunder en betryggende sikkerhed og garanti for det arbejde vi udfører. TEKNIQ har nemlig etableret Dansk VVS Garanti, der er en garantiordning for VVS-arbejder.​

Læs mere

Er du interesseret?

Har du brug for en hjælpende hånd?

Telefon

5478 0542

aDRESSE

Hasagervej 2 A, 4930 Maribo

Klik her for rutevejledning

Hunseby Smedie – CVR: 28687133

Skal vi sende dig et tilbud?

Udfyld formularen herunder for at få et godt tilbud. Du er også velkommen til at sende os spørgsmål gennem denne formular.

 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt