GROHE Rainshower - minimalistiske brusere

Hvis du vil have en blød regnbyge leveret direkte til dit badeværelse, skal du vælge den fascinerende Rainshower®. Rainshower® håndbruseren findes i to unikke design, hver med op til fire spændende stråletyper.
 
Ønsker du yderligere at udsende et mere tydeligt signal, så vælg en hovedbruser, der er 400 mm i diameter og har 252 små dyser. Hvis du er på jagt efter noget helt specielt, hvorfor så ikke hygge dig med at skabe din helt egen brus?

Ét super produkt to elegante design.
Hvad enten du elsker de slanke, rene linjer i moderne arkitektur eller de bløde, elegante kurver i traditionel sanitet, har GROHE en Rainshower, der passer til dig. Rainshower Cosmopolitan har en lineær, moderne profil, som er det perfekte valg for minimalister. Hvis du foretrækker en mere organisk form, er Rainshower Classic et sikkert valg.


Rainshower brusesystem, nu med Jumbo hovedbruser
Intet elegant badeværelse er komplet uden det sofistikerede Rainshower brusesystem. Et moderne brusehoved i kombination med det slanke Sena håndbruser forener to GROHE DreamSpray produkter, så du får en fantastisk oplevelse. Systemet er ideelt, hvis du er i gang med at renovere dit badeværelse, da det monteres udvendig, så det ser ikke bare godt ud det er også praktisk. Nu fåes det fantastiske brusesystem også med Jumbo 400mm brusehoved.
Send forespørgsel vedr. produkt: Grohe

Vi passer på vores kunder

Som medlem af TEKNIQ giver vi vores kunder en betryggende sikkerhed og garanti for det arbejde vi udfører. TEKNIQ har nemlig etableret Dansk VVS Garanti, der er en garantiordning for VVS-arbejder.​

Læs mere

Er du interesseret?

Har du brug for en hjælpende hånd?

Telefon

5478 0542

aDRESSE

Hasagervej 2 A, 4930 Maribo

Klik her for rutevejledning

Hunseby Smedie – CVR: 28687133

Skal vi sende dig et tilbud?

Udfyld formularen herunder for at få et godt tilbud. Du er også velkommen til at sende os spørgsmål gennem denne formular.

 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt