Garda - Energibesparende og sikkert

Garda serien har indbygget vandstrømsbegrænsning der gør det muligt at sænke niveauet på vandstrømmen. Garda har ligeledes en justerbar varmtvandsspærre der giver dig mulighed for at begrænse den maksimale temperatur.
Det er rart at kunne spare på vandet og det er vigtigt at kunne stole på, at vandet har den rigtige temperatur – hele tiden.

Derfor har FM Mattsson udviklet et såkaldt sikkerhedsarmatur, der holder badevandstemperaturen inden for +/- 1°celcius – også selv om vandtrykket eller temperaturen pludselig falder eller stiger. Armaturet er så driftsikkert, at FM Mattsson giver 5 års temperatur- og kalkgaranti.
 
Med FM Mattsons specielle badeværelsesarmaturer til brus og kar, er du sikret den bedste kvalitet.  
 
FM Mattsson Garda er et nyt intelligent armatur med funktioner som f.eks. energisparefunktion og varmtvandsspærre med opgraderet sikkerhedsniveau. 
 
Tuden fungerer både som omskifter og tud og kan svinges til siden.  
 
Ingen ubehagelige overraskelser
Flere af vores badeværelsesarmaturer har skoldningsblokering der straks lukker for det varme vand, hvis det kolde afbrydes. Varmtvandsspærreren forhindrer, at du øger vandtemperaturen ved en fejltagelse.
Send forespørgsel vedr. produkt: FM Mattsson

Vi passer på vores kunder

Som medlem af TEKNIQ giver vi vores kunder en betryggende sikkerhed og garanti for det arbejde vi udfører. TEKNIQ har nemlig etableret Dansk VVS Garanti, der er en garantiordning for VVS-arbejder.​

Læs mere

Er du interesseret?

Har du brug for en hjælpende hånd?

Telefon

5478 0542

aDRESSE

Hasagervej 2 A, 4930 Maribo

Klik her for rutevejledning

Hunseby Smedie – CVR: 28687133

Skal vi sende dig et tilbud?

Udfyld formularen herunder for at få et godt tilbud. Du er også velkommen til at sende os spørgsmål gennem denne formular.

 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt