Kondenserende gaskedel, WTC-GB
Thermo Condens WTC-GB
De kondenserende gaskedler fra Weishaupt udnytter næsten alt energien i brændstoffet og omdanner den effektivt til varme. Den energi, som går tabt i ældre kedelanlæg gennem røggasserne, bliver udnyttet i en kondenserende kedel, og dermed øges den nominelle virkningsgrad sammenlignet med lavtemperaturanlæg fra under 100 op til ca. 110%.
Stort ydelsesområde
Med ydelser fra 90 til 300 kW egner WTC-GB sig ideelt til større bygninger. Der kan sættes fire kedler op i kaskade med op til 1200 kW. Lavere varmekrav kan også dækkes af Weishaupts kondenserende kedel WTC-GW.

Høj virkningsgrad
Den maksimale nominelle virkningsgrad svarer til 109% baseret på den nedre brændværdi og 99,4% baseret på den øvre brændværdi. Således opnåes det fysisk mulige.

Støjsvag drift
Driftsstøjen er kraftigt reduceret med den integrerede indsugningslyddæmper (op til 210 kW).

Høj sikkerhed
Temperaturerne i WTC-GB kedlen overvåges af elektronisk styrede følere i aftrækket, frem- og returløbet samt via en vandmangelsikring. Elektromagnetiske påvirkninger undgåes ved at adskille 230 Volt og lavspændingsledningerne.

Optioner
Kedlen er også i basisudførelsen forberedt for opkobling til bygningsautomation.

Enkel betjening
Kedlen kan leveres med fjernbetjeningsenheden WCM-FS. Denne er opbygget med en enkel menu-inddeling i klartekst og et belyst display med fire linier. Fjernindstilling og -servicering (f.eks. via internettet) er muligt via Weishaupt Kommunikationsmodul WCM-COM (option).

Højeste kvalitet
Teknikken i de kondenserende kedler fra Weishaupt er et resultat af erfaringer og udvikling gennem mange år. Ved produktionen af kedlerne anvendes kun de bedste materialer og komponenter.

Alt fra samme leverandør
Weishaupt tilbyder en lang række tilbehørsdele. Uanset om det drejer sig om aftrækssystemer, varmtvandsbeholdere, hydraulikkomponenter, styringer, solfangerpaneler, opvarmning af brugsvand eller supplement til opvarmningen kommer alle enheder fra samme leverandør og er perfekt tilpasset hinanden.
Kondenserende gaskedel WTC-GB.
Snittegning af WTC-GB.
Send forespørgsel vedr. produkt: Weishaupt WTC-GB

Vi passer på vores kunder

Som medlem af TEKNIQ giver vi vores kunder en betryggende sikkerhed og garanti for det arbejde vi udfører. TEKNIQ har nemlig etableret Dansk VVS Garanti, der er en garantiordning for VVS-arbejder.​

Læs mere

Er du interesseret?

Har du brug for en hjælpende hånd?

Telefon

5478 0542

aDRESSE

Hasagervej 2 A, 4930 Maribo

Klik her for rutevejledning

Hunseby Smedie – CVR: 28687133

Skal vi sende dig et tilbud?

Udfyld formularen herunder for at få et godt tilbud. Du er også velkommen til at sende os spørgsmål gennem denne formular.

 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt